Logo

Levering fra 39 kr.

Afhenter træet efter jul mod betaling

Alle hverdage 08.00-16.00

Om Jul på hjul

Vi er en familie med jul i blodet

Julen er en tid hvor vi både har travlt og bruger mange penge. Vores side har fokus på at spare dig for en masse tid, samtidig med at du stadig får et flot juletræ. Men vi skal også huske på at det er ikke alle der har det lige let, så derfor når du køber et træ hos Jul på hjul så er du med til at støtte nogle gode formål.

Få julehjælp og inspiration til den søde juletid

Du kan under menupunktet “julehjælp” blandt andet finde en masse gode juleopskrifter som inspiration til den søde juletid. Opskrifterne som du kan finde, stammer fra kogebøgerne fra Julemærkehjemmene.

Støt et godt formål og køb vores specielle juletræsfod

Hvis du køber et juletræ med en træfod, så støtter du "Center for Job og Oplevelse" i Espergærde. Centeret beskæftiger ca. 200 medarbejdere med forskellige former for sociale, fysiske, eller psykiske udviklingshandicap - Det er dem der laver vores juletræsfødder.

Kender du en forening som gerne vil tjene lidt ekstra penge?

Hvis du er med i eller kender en forening/klub der kunne tænke sig at tjene penge til f.eks deres ungdomsafdeling, så bed dem om at kontakte os. Vi laver gerne aftaler hvor man kan få oprettet en foreningskode, derefter vil salg hvor folk skriver deres foreningskode så give et beløb direkte tilbage til dem.